NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson poslao poruku Arseneu Wengeru

Sir Alex Ferguson poslao poruku Arseneu Wengeru

Trener Arsenala Arsene Wenger priznao je kako mu je bivši kolega trener u Premier ligi Sir Alex Ferguson poslao poruku nakon što je njegov tim ušao u lošu seriju rezultata.

Ferguson poslao poruku Arseneu Wengeru

Francuski stručnjak je pod velikim pritiskom u posljednjih nekoliko tjedana, s obzirom da njegov tim zaostaje čak 12 bodova za četvrtom pozicijom, te je slavio tek u dvije od posljednjih sedam ligaških utakmica.

Ipak, ‘Topnici’ su u četvrtak rezultatom 2-0 savladali AC Milan na San Siru u prvoj utakmici osmine finala Europske lige, ali kritike na račun Wengera još uvijek ne prestaju. On je priznao kako je dobio podršku od strane bivšeg rivala Sir Alexa Fergusona.

“Svaki trener će vam reći da kada rezultati nisu dobri, prva stvar koja se promijeni je raspoloženje, a zatim dođe do nedostatka sna zbog želje za pronalaskom rješenja problema. Sveukupno, to je dio posla. Mlađi treneri sanjao o pobjedi u svakoj utakmici, ali nije riječ o tome. Riječ je o preživljavanju kroz razočarenja i pronalasku rješenja. To vas čini boljim trenerom.”

[su_no1forfootball]

“Dobio sam mnogo poruka od raznih ljudi i moram reći da sam zahvalan na tome. Bivši i trenutni treneri su mi pružili podršku. Imam dobar odnos sa Fergusonom i da, ponekad mi pošalje poruku podrške kad stvari ne idu najbolje. Svi znamo da smo na istom brodu. Mogu razumjeti da svaki trener ima svoje probleme i mora se suočiti sa svojom svakodnevnicom. Postoji solidarnost i uvijek podržavam ostale trenere, svi to radimo. Iza sebe imam 820 premierligaških utakmica, 200 europskih klupskih utakmica, ali nemoguće je ne patiti, morate patiti.”

Arsenal je jučer slavio na svom terenu protiv Watforda rezultatom 3-0, te im je to bila prva pobjeda u posljednja četiri kola u Premier ligi. Golove su postigli Shkodran Mustafi u osmoj minuti, Pierre-Emerick Aubameyang u 59. minuti, te Henrikh Mkhitaryan u 77. minuti. ‘Topnike’ u četvrtak očekuje uzvratna utakmica protiv AC Milana, koja će se također odigrati na Emiratesu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!