NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson rekao Jose Mourinho kojeg igrača treba više da ubacuje...

Sir Alex Ferguson rekao Jose Mourinho kojeg igrača treba više da ubacuje u prvu postavu Manchester Uniteda

Manchester Unitedovi igrači i osoblje iz prošlosti i sadašnjosti su bili na Old Traffordu u utorak, kao i oni igrači koji su počeli respektabilizirati žrtve zrakoplovnih nesreća u Munchenu prije 60 godina.

Sir Alex Ferguson rekao

23 osobe – uključujući i osam igrača Uniteda – izgubili su život kada su se vraćali sa utakmice Europskog kupa u Beogradu.

Tisuće navijača prisustvovalo je ovoj godišnjici, kao i bivši Unitedovi igrači Sir Bobby Charlton i Harry Gregg, koji su preživjeli pad.

I, naravno, tu je bio legendarni Sir Alex Ferguson. Ali izgleda da Škot nije bio tamo samo da bi izrazio poštovanje. To je zato što je očito dao savjet Jose Mourinhu kada je u pitanju odabir njegove momčadi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Navodno je Ferguson rekao Mourinho da treba češće izabrati jednog igrača, a taj igrač je Scott McTominay. Kao što možete vidjeti na slici ispod kako je par uhvaćen u razgovoru i navodno je Metro čuo što su razgovarali.

Metro tvrdi da je to ono što je Ferguson rekao Mourinhu, međutim, mislimo da Mourinho ne treba govoriti koliko je 21-godišnjak zaista talentiran.

Prilikom godišnjice na tribinama se Mourinho pozdravljao sa Fergusonom, da bi mu zatim Škot pokazao na McTominaya i rekao da njega treba češće ubacivati u ekipu.

Mourinho je započeo sa McTominyom u Unitedovoj prethodnoj utkamici protiv Huddersfielda, gdje su pobijedili sa 2-0 na Old Traffordu. McTominay je započeo utakmicu umjesto Pogbe.

[su_bonus]

Portugalski menadžer je često hvalio talentiranog veznjaka. Nakon nastupa protiv Huddersfielda, Mourinho je čak upotrijebio riječ ‘genije’ kako bi opisao McTominayev nastup.

“Napravio sam nekoliko promjena razmišljajući o karakteristikama ove utakmice i mislim da ovaj klinac (McTominay) ima veliku želju za vraćanjem posjeda kad momčad nema loptu,” rekao je Mourinho poslije pobjede.

“On je klinac koji trči za loptom, koji pokušava vratiti posjed visoko na terenu i kada ima loptu to je uvijek jednostavno i protiv protivnika poput Huddersfielda, toliko blizu i jednostavno je genijalno.”

“Kada nemate prostora, morate ga stvoriti jednostavnim igranjem, tako da je pala odluka da igram sa ovim dječakom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!