NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson zbog njega je odbio da dovede Zidanea!

Sir Alex Ferguson zbog njega je odbio da dovede Zidanea!

Alex Ferguson je svojevremeno trebalo da dovede jednog od najboljih igrača svih vremena, ali do transfera ipak nije došlo.

dovede

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Zinedine Zidane bio je na listi želja Manchester Uniteda 1995. godine, ali do transfera nije došlo zbog želje legendarnog menadžera Alexa Fergusona da zadrži Erica Cantonu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Dok je Zidane nastupao za Bordeaux, naš šef skauting službe Les Kershaw rekao je da je interesantan igrač, što sam prenio Fergusonu. Alex je odgovorio kako mu je Cantona već pričao o njemu, ali je smatrao da igraju na istoj poziciji”, rekao je nekadašnji predsjednik “crvenih vragova” Martin Edwards, dodavši da je trofejni strateg isto mišljenje iznio i nekoliko mjeseci kasnije, kada je u Francuskoj s Cantonom pregovarao o novom ugovoru.

Navijači Arsenala otkrili ime igrača u kojem vide zamjenu za Ozila

Transfer glasine: United dovodi još jednog reprezentativca Srbije, Dele Alli na meti kluba iz Primere, PSG i narednog ljeta troši preko 200 miliona

“Kada je otišao u Francusku uvjeriti Erica produžiti ugovor (tijekom osmomjesečne suspenzije temperamentnog ofanzivca zbog udaranja navijača), Ferguson je rekao da bi angažiranje Zidana oslabilo Cantoninu poziciju u momčadi i odlučio je da ostavi Erica u timu”, rekao je Edwards.

[su_bet365_app]

Zidane je kasnije otišao u Juventus za iznos od 3.5 milijuna eura, da bi nakon 5 godina potpisao za Real Madrid u tada rekordnom transferu, u visini od 77.5 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!