NaslovnicaVijestiSJAJAN ODGOVOR: Evo što je Klopp rekao na izjavu Mourinha kako nije...

SJAJAN ODGOVOR: Evo što je Klopp rekao na izjavu Mourinha kako nije osvojio ništa u Liverpoolu!

Nakon što je njegov tim pretrpio dva uzastopna poraza u Premier ligi, i nakon što su se pojavile brojne kritike na račun načina igre njegovog tima, te mogućih loših odnosa u svlačionici, Jose Mourinho je po svemu sudeći spreman posvađati se svima koji imaju nešto protiv njega.

Klopp odgovorio na kritike Mourinha

Na press konferenciji nakon posljednjeg poraza protiv Tottenham Hotspura na domaćem terenu (3-0) u ponedjeljak, Mourinho je uzvratio na kritike prisutnih novinara, te zatražio da mu pokažu poštovanje.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Zatim je nakon toga odgovorio i na pjesmu navijača Spursa, koji su tokom utakmice pjevali ‘dobijaš otkaz ujutru’, izjavivši: “Nisu pjevali tu pjesmu kad smo ih pobijedili na Wembleyu prije nekoliko mjeseci.”

I kao da to sve nije dovoljno, odlučio je kritikovati trenera najvećeg rivala, Jurgena Kloppa. Na pitanje da li se još uvijek smatra jednim od najboljih trenera na svijetu, čak i ako ne osvoji Premier ligu na Old Traffordu, portugalski stručnjak je rekao: “Naravno. Da li pitate to isto pitanje trenera čiji tim je završio na trećem mjestu prošle sezone?” Nakon što je novinar odgovorio da Klopp nikad nije izjavio da je veliki trener, Mourinho je dodao: “Jer nikad nije osvojio ništa u drugoj zemlji (pored Njemačke). To je njegov problem. Kažem vam što mislim, što osjećam. Jurgen vam govori ono što želi, a ja vam odgovaram na pitanja, to je jednostavno.”

Ipak, Klopp je ubrzo odgovorio na ovu izjavu Mourinha, i to na sjajan način. Nakon što je njegov tim danas upisao četvrtu uzastopnu pobjedu u novoj sezoni, on je rekao: “Ne gledam press konferencije Josea Mourinha, da li bih trebao? Kad je rekao da nisam ništa osvojio izvan Njemačke, imao je pravo. To je lako za primjetiti.”

51-godišnjak po svemu sudeći nema namjeru započeti rasprave sa Joseom Mourinhom, već je u potpunosti fokusiran na Liverpool, koji je trenutno vodeći na tabeli i ima čak devet bodova više od ‘Crvenih vragova’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!