NaslovnicaVijestiSjajna statistika Mahreza i Vardyja ove sezone o kojoj se ne priča...

Sjajna statistika Mahreza i Vardyja ove sezone o kojoj se ne priča…

Riyad Mahrez i Jamie Vardy, nevjerojatni dvojac koji je ‘mali’ Leicester nosio do titule prvaka Engleske prije 2 godine još uvijek igra sjajno, ali o tome više nitko ne priča jer Leicester više nije hit priča, ali istina je da nisu toliko posustali oni koliko njihovi suigrači…

Riyad Mahrez, najbolji igrač Premier lige u sezone 2015/16 i prvi afrički igrač koji je dobio tu nagradu još uvijek igra sjajan nogomet, još uvijek sjajnu statistiku, ali nedostaje podrška većine ostalih suigrača da bi Leicester ostvario uspjeh. Doduše, Mahrez i dalje igra dobro, ali ne kao prije dvije godine kada je zaista bio najbolji igrač u Engleskoj.

Alžirac je ove sezone zabio 13 golova i asitirao 13 golova. Poprilično dobra statistika s obzirom da Mahrez nema world-class suigrače kao njegovi konkurenti. Riyad Mahrez u Leicester je došao za pola milijuna eura, a prema transfermakrtu danas vrijedi 50 milijuna eura, ima 27 godina i ima ponude mnogih europskih klubova – tko zna gdje ćemo iduće sezone gledati sjajnog Alžirca..

[su_live_koeficijenti]

Jamie Vardy također ima fenomenalnu sezonu, ove je sezone postigao čak 23 gola, od toga čak 20 golova u okviru Premier lige. Vardy ima 31 godinu, a prema tranfsermarktu vrijedi 18 milijuna eura. Mahrez i Vardy obojica su vezani ugovorom za Leicester do 2020. godine i postoji realna šansa da će obojica napustiti klub.

Mediji u Engleskoj smatraju kako su šanse da Mahrez napusti klub puno veće nego da iz Leicestera ode Jamie Vardy. Naime, Mahreza se najviše povezuje uz Manchester City i Romu. City više traži kvalitetnog rotacijskog igrača za Sanea i Sterlinga, a Roma razmišlja bogato prodati Cengiza Undera, a umjesto njega dovesti nekoliko kvalitetnih igrača među kojima su Ante Ćorić iz Dinama i Mahrez iz Leicestera.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Šteta je što je takva sjajna sezona Vardyja i Mahreza ostala medijski nepopraćena, no razlog tome vjerojatno su nevjerojatni Mo Salah koji ruše čak i rekorde Cristiana Ronalda, ali i sjajni Manchester City i njegov fenomenalni napad koji su ispali povijest Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!