NaslovnicaVijestiSjećate li se kada su Ronaldo i Benzema zadnji puta postigli ligaški...

Sjećate li se kada su Ronaldo i Benzema zadnji puta postigli ligaški gol na Bernabeuu?

ronaldo benzema

Real Madrid ove sezone ima velikih problema u prvenstvu, no i općenito s igrom. Najveći problem svakako je napad. Cristiano Ronaldo i Karim Benzema zajedno za klup su postigli 598 golova. Obojica su došli u klup 2009. godine u najluđem Realovom transfer roku ikada. Cristiano Ronaldo došao je kao osvajač ‘Zlatne lopte’, najbolji igrač Manchester Uniteda koji je prije toga dva puta uzastopno igrao finale Lige prvaka. S druge strane, Karim Benzema u Francuskoj je već s 21 godinom bio najbolji strijelac i igrač lige.

Njih dvojica najopasniji su napadački tandem u povijesti Lige prvaka. Što se tiče aktivnih nogometaša – Cristiano Ronaldo vodeći je strijelac Lige prvaka, Leo Messi je drugi, a Karim Benzema je treći. Dovoljno govori o kakvim igračima je riječ. No ove sezone u prvenstvu ne mogu pogoditi mrežu, ali gotovo pa nikako.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Golgeterska kriza

karim benzema

Prošlo je 217 dana otkako je Karim Benzema zadnji puta zatresao mrežu protivnika pred domaćom publikom u prvenstvu. Bilo je u četvrtom mjesecu u utakmici protiv Alavesa. Nakon te utakmice Zidane je imao samo riječi hvale za svog sunarodnjaka te rekao: ”Benzema je sjajan, on je uvijek u nekakvoj akciji, on zabija i kreira”. Prošlo je dakle sedam mjeseci. U tih 7 mjeseci Real Madrid igrao je 9 prvenstvenih utakmica na svom terenu, a Benzema je igrao u 6 njih.

S druge strane, najbolji strijelac u povijesti kluba, Cristiano Ronaldo nije razveselio svoju publiku prvenstvenim golom već 175 dana. Zadnji puta to se dogodilo u utakmici protiv Seville krajem prethodne sezone. On je već tri utakmice ove sezone bez gola na svom terenu i to protiv protivnika koje on inače redovito ‘trpa’, a to su Real Betis, Espanyol i Eibar.

ronaldo

Kriza ide još dublje kada znamo da je zadnja utakmica u prvenstvu gdje su obojica zabili bila prije 10 mjeseci. Bilo je u to u pobjedi Reala nad Granadom gdje je Real slavio 5-0. I dok njih dvojica redovito ruše protivnike u Ligi prvaka i donose Realu te prestižne titule, sadašnja situacija vrlo je kritična.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!