NaslovnicaVijestiOborio Guinnessov svjetski rekord protiv Tottenhama 2007., a sada igra za Rosenborg

Oborio Guinnessov svjetski rekord protiv Tottenhama 2007., a sada igra za Rosenborg

Njega mnogo zezaju na svakodnevnoj bazi, ali kada malo pogledamo, karijera ‘Lord’ Nicklas Bendtera nije tako loša.

Oborio Guinnessov svjetski rekord

Igrao je za Arsenal, Wolfsburg i Juventus (ma pozajmici) u periodu od 10 godina, ali danski napadač je svoju zemlju predstavio 79 puta, postižući 30 golova u tom procesu.

Sve gore navedeno svakako je divno, ali njegovo najveće dostignuće do danas se dogodilo početkom sezone 2007/08 kada je Arsenal bio domaćin Tottenhamu u čuvenom Londonskom derbiju.

Sjednite, opustite se i gledajte pravi bro 9 u akciji.

[su_watch_live_football]

Igra je izgledala preodređena za remi, jer su obje momčadi izgledale iscrpljeno. Ali čekajte, da li je to ‘Lord’ Bendtner poslan na zagrijavanje?

Bendtner ulazi na teren i za nekoliko sekundi je nekako zabilježio najbrži pogodak u povijesti Premier lige, jer on je Nicklas Bendtner i on radi ono što on želi.

Kao rezultat brzog udarca glavom u drugom poluvremenu, Bendtner je postigao najbrži pogodak koji je netko postigao kao zamjena, nakon što je bio samo šest sekundi na terenu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sve se to dogodilo 22. prosinca 2007. godine, a rezultati su veličanstveni.

15 godina nakon što je oborio Guinnessov svjetski rekord za najbrži gol u Premier ligi koji je postigao kao zamejna, Nicklas Bendtner igra za Rosenborg koji je Ajaxa izbacio iz Europske lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!