Oborio Guinnessov svjetski rekord protiv Tottenhama 2007., a sada igra za Rosenborg

Njega mnogo zezaju na svakodnevnoj bazi, ali kada malo pogledamo, karijera ‘Lord’ Nicklas Bendtera nije tako loša.

Oborio Guinnessov svjetski rekord

Igrao je za Arsenal, Wolfsburg i Juventus (ma pozajmici) u periodu od 10 godina, ali danski napadač je svoju zemlju predstavio 79 puta, postižući 30 golova u tom procesu.

Sve gore navedeno svakako je divno, ali njegovo najveće dostignuće do danas se dogodilo početkom sezone 2007/08 kada je Arsenal bio domaćin Tottenhamu u čuvenom Londonskom derbiju.

Sjednite, opustite se i gledajte pravi bro 9 u akciji.

Igra je izgledala preodređena za remi, jer su obje momčadi izgledale iscrpljeno. Ali čekajte, da li je to ‘Lord’ Bendtner poslan na zagrijavanje?

Bendtner ulazi na teren i za nekoliko sekundi je nekako zabilježio najbrži pogodak u povijesti Premier lige, jer on je Nicklas Bendtner i on radi ono što on želi.

Kao rezultat brzog udarca glavom u drugom poluvremenu, Bendtner je postigao najbrži pogodak koji je netko postigao kao zamjena, nakon što je bio samo šest sekundi na terenu.

Sve se to dogodilo 22. prosinca 2007. godine, a rezultati su veličanstveni.

15 godina nakon što je oborio Guinnessov svjetski rekord za najbrži gol u Premier ligi koji je postigao kao zamejna, Nicklas Bendtner igra za Rosenborg koji je Ajaxa izbacio iz Europske lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: