NaslovnicaVijestiSjedi na tribinama posljednjeg tima u drugoj ligi, i za to zarađuje...

Sjedi na tribinama posljednjeg tima u drugoj ligi, i za to zarađuje 4 milijuna godišnje!

Plaćen je čak 10 milijuna funti, nije čak ni na klupi posljednjeg tima u drugoj ligi, a zarađuje oko 4 milijuna eura godišnje!

Nevjerovatna priča nam stiže iz Engleske, tačnije iz Championshipa. Nekadašnji dugogodišnji premierligaš Sunderland, proživljava teške dane pošto tavori na samom dnu drugog ranga engleskog nogometa.

No to nije jedina nevolja za “crne mačke”, pošto muku muče sa Jackom Rodwellom, koji zarađuje astronomskih 70 tisuća funti tjedno, odnosno oko 4 milijuna eura po sezoni, a van je momčadi!

[su_premierleague]

Vjerovatno se pitate kako je moguće da su se doveli u takvu paradoksalnu situaciju. 26-godišnjak je stigao iz Manchester Cityja 2014. godine za 10 millijuna funti kao veliko pojačanje. Bio je velika nada engleskog nogometa, sa 20 godina je zaigrao i za reprezentaciju Gordog Albiona.

Sunderland je od 2007. godine neprekidno bio učesnik Premier lige, a klub je napravio, ispostaviće se veliki previd, pošto u ugovor nije ubacio klauzulu o smanjenju plate u slučaju ispadanja iz lige.

Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacionalan transfer

TEŽAK UDARAC ZA ARSENAL: Propao veliki transfer, navijači ogorčeni!

Naravno, sada očajnički žele da ga se riješe, dok Rodwell ne želi tek tako da se odrekne ugovora iz snova, na kojem bi mu pozavidili i mnoge kolege iz Premier lige, iako nije u planovima trenera Chrisa Colemana.

Rodwell je 2012. iz Evertona prešao u City za 15 milijuna eura, za koji je odigrao 25 utakmica, u kojima je postigao dva gola, prije nego što se preselio u Sunderland, dvije godine nakon toga.

“Za mene tu nije samo riječ o novcu, već o igranju. Ukoliko bi transfer zadovoljio sve strane, ne bi me trebalo previše ubjeđivati, ja sam nogometaš, i samo želim klub u kojem ću dobiti priliku”.

“Zašto bih samo otišao i ostao bez posla? Nije krivica nijednog nogometaša ako klub odluči da ga plati određenu svotu novca. Naporno sam radio od sedme godine da bih stigao dovde, ne možete tražiti od nekoga da se tek tako odrekne svega”, rekao je Rodwell.

Inače, Sunderland se nalazi na posljednjem, 24. mjestu Championshipa sa samo 22 boda iz 27 utakmica, 3 manje od sigurne zone, te ga u nastavku sezone čeka grčevita borba za opstanak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!