NaslovnicaVijestiSKANDAL U HRVATSKOJ: Drago Ćosić na sudu, prijeti mu kazna zbog preprodavanja...

SKANDAL U HRVATSKOJ: Drago Ćosić na sudu, prijeti mu kazna zbog preprodavanja ulaznica na SP-u

Nogometni i sportski komentator hrvatske državne televizije Drago Ćosić našao se pod istragom FIFA-e. Osumljičen je za preprodavanje ulaznica za finale Svjetskog prvenstva u Rusiji između Francuske i Hrvatske.

doček Dragi Ćosiću

Drago Ćosić vrlo emotivno je doživio svjetsko prvenstvo u Rusiji s Hrvatima, gdje je komentirao sve susrete reprezentacije u Rusiji na nacionalnoj hrvatskoj televizijsji (HRT). Sada je u središtu velikog skandala te mu prijeti velika kazna.

Nakon pregleda serijskih brojeva, Fifa je zaključila da su ulaznice koje su se pojavile na crnom tržištu bile dodijeljene Hrvatskoj televiziji od strane Udruženja europskih nositelja prava. Sada su u FAF-i započeli unutarnja ispitivanja i istragu te su pozvali dvije osobe na saslušanje. Prema Jutranjem listu, jedan od njih je također poznati i popularni hrvatski komentator Drago Ćosić.

>> REAL MADRID GUBI ZVIJEZDU: Samo što je stigao ovog ljeta, mogao bi napustiti Bernabeu!

Ćosić i međunarodni koordinator Saša Dedić navodno su mimo sasznanja HRT-a tražiti karte i prodavali ih na crnom tržištu. Tamo su te karte navodno dostigle cijenu i do zastrašujućih  20.000 eura. Neslužbeno je da oba osumnjičenika na raspravi inzistiraju da su oni dali ulaznice svojim prijateljima i da ne znaju što su točno oni učinili s njima.

[su_bet365_app]

Sličan skandal se desio i 1998. u Francuskoj kada je navodno kapiten reprezentacije Davor Šuker ispred hotela prodavao karte navijačima reprezentacije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!