NaslovnicaVijestiSky Sports: City i Guardiola na raspolaganju imaju 200 miliona eura za...

Sky Sports: City i Guardiola na raspolaganju imaju 200 miliona eura za ova dva nogometaša!

Sky Sports tvrdi da će trener Manchester Citya Josep Guardiola za ljetni transfer rok imati  na raspolaganju 200 milijuna funti za kupnju novih pojačanja. Na vrhu popisa želja su dva vrhunska nogometaša, te će Guardiola učiniti sve kako bi ih doveo pod svoje vodstvo.

Guardiola na raspolaganju

Manchester City je u velikom stilu osvojio naslov engleskog prvaka. Trener Josep Guardiola, unatoč velikom shoppingu prošlog ljeta misli kako njegov tim još nije spremna za veliki uspjeh u Ligi prvaka. Zato je vodstvo kluba uvjerio da su mu potrebna nova top pojačanje, a astronomski iznos koji dobije na raspolaganje će uložiti u kupnju samo dva ili tri nova igrača.

>> Zaha odlazi u Manchester, Jurgen Klopp želi zvijezdu Napolija

Sky Sports izvještava da je Guardiola već uputio upravi kluba imena dva igrača koja on smatra potrebnim i prvoklasnim pojačanjima. Prvi je stari poznanik iz Bayerna Thiago Alcantara, a drugi nitko drugi nego drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa Kylian Mbappe, za kojeg će Paris Saint-Germain ekipi Monaca ovog ljeta platiti 170 milijuna eura odštete.

U Thiago Alcantari Guardiola vidi kao dugoročno riješenje u veznom redu kluba, u kojem je nekoliko važnih igrača kao što su David Silva, Yaya Toure i Fernandinho već prešli starosnu granicu od 30 godina.

[su_cashout]

Kupovina Mbappea se čini nerealno, ali nedavno je UEFA-a krenula da istražuje poslovanje PSG-u posljednjih 12 mjeseci i traži moguće kršenje financijskog fair-playa. Ako UEFA otkrije da PSG je djelovao protivno pravilima, prodaja najvrednijih igrača čini se gotovo neizbježnom, a ukoliko dođe do toga, PSG će se radije odreći usluiga Mbappea nego super zvijezde Neymara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!