NaslovnicaVijestiSlaven Bilić dovodi veliko pojačanje iz Serije A

Slaven Bilić dovodi veliko pojačanje iz Serije A

Slaven Bilić dovodi veliko pojačanje iz Serije A. West Ham je navodno zainteresovan za potpisivanje Milanovog playmakera Keisuke Hondu. Japanski internacionalac je povezan sa prelaskom u Londonski klub u januaru, nakon pada forme pod vodstvom trenera Siniše Mihajlovića.

Slaven Bilić dovodi veliko pojačanje

Honda je stigao na San Siro kao slobodan igrač u 2013. godini, a počeo je tek četiri od 17 koje je odigrao Milan ove sezone u Seriji A.

29-godišnjak je uprkos maloj minutaži privukao veliki interes Premier ligaških klubova. Navodno su zainteresovani Tottenham i Everton koji će se također boriti za njega sa Bilićem.

A sada, prema pisanju italijanskog Tuttosporta, West ham želi da dovede bivšu zvijezdu CSKA Moskve u ovom prelaznom roku koji je otvoren već nekoliko dana.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Ali, Bilić će se suočiti sa velikom bitkom za Hondu, koji je otkrio u Novembru, da bi volio ostati u Milanu da se bori za mjesto u prvom timu.

“Reći ću vam jednu stvar, neću napustiti Milan na svoju ruku”, rekao je Honda za Nikkan Sports.

“Došao sam u Milan sa nepokolebljivom odlučnošću i ako mi oni kažu da me ne žele u timu, onda ću otići. Ne želim bježati.”

“U ovom klubu je teže nego što sam zamišljao, ali naravno da neću odustati.”

“Moram prihvatiti moju razočaravajuću formu, ali imam samopouzdanje da se borim i poboljšam. Znam da će biti teško vratiti se u prvu postavu, ali nisam odustao.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!