NaslovnicaVijestiSlaven Bilić ima na umu nevjerojatan dvostruki transfer: West Ham će potrošiti...

Slaven Bilić ima na umu nevjerojatan dvostruki transfer: West Ham će potrošiti 50 milijuna funti

Slaven Bilić ima na umu nevjerojatan dvostruki transfer. West Ham će potrošiti 50 milijuna funti. Slaven Bilić razmišlja o nevjerojatnom dvostrukom transferu, gdje se nada da će pojačati svoju momčad prije nove sezone u Premier ligi.

Slaven Bilić ima

 

West Ham je koketirao na mjestima za ispadanje sve dok nisu uspjeli pobjeći iz opasnosti i na kraju osigurati 11 mjesto.

Iako je prijelazni rok već u punom zamahu, Bilić planira zapanjujući dvostruki udarac na Arsenal.

Izvješća sugeriraju da je West Ham poslao veliku ponudu od 50 milijuna funti Arsenalu za Theo Walcotta i Oliviera Girouda.

Par Arsenalovih napadača bio je podvrgnut intenzivnim špekulacijama od otvaranja prijelaznog roka.

[su_bonus]

Arsene Wenger je navodno spreman dopustiti da osam igrača napusti Emirates ovog ljeta i izgleda da su Walcott i Giroud na toj listi.

Kako ugovorna saga Alexisa Sancheza i Mesut Ozila nije još završena, Wenger je također zaokupljen novim igračima.

Poslao je veliku ponudu za Thomasa Lemara. Ponuda za Lemara je odbijena, dok je došlo pojačanje iz Lyona, Lacazette.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!