NaslovnicaVijestiSlaven Bilić napušta Kinu i preuzima novi klub u Europi!

Slaven Bilić napušta Kinu i preuzima novi klub u Europi!

Turski mediji tvrde da se Slaven Bilić vraća u Tursku kako bi preuzeo Fenerbahce. Bivši trener West Hama je od 2013. do 2015. godine vodio Fenerovog gradskog rivala Besiktasa, a od siječnja ove godine se nalazi u Kini, gdje je menadžer Beijing Guoana.

Slaven Bilić napušta Kinu

Turski mediji su objavili: “Slaven Bilić je novi trener Fenerbahcea. Uprava turskog kluba i hrvatski trener su postigl idogovor, te će Bilić zarađivati 2.9 milijuna eura godišnje. Besiktas je također htio dovesti Bilića, ali im je on rekao ‘Hvala na ponudi, no dogovorio sam se sa drugim klubom.’ Nije naveo koji klub je u pitanju, ali riječ je Fenerbahceu.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Također navode kako će Bilić posljednju utakmicu u Kini odigrati 3. siječnja, a da će nakon toga otputovati u Tursku. Trebao bi debitirati 10. siječnja protiv Adanaspora. Bilić je u Kini zarađovao oko pet milijuna eura godišnje.

Vodio je Beijing Guoan u 17 utakmica u kojima je ostvario osam pobjeda, tri remija i šest poraza uz gol razliku 24:22.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!