Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Slaven Bilić nastavlja dovoditi pojačanja

West Ham nastavlja s pojačavanjem momčadi za novu sezonu, pa je tako najnovije pojačanje Alex Song koji je nakon posudbe sada i službeno otkupljen od Barcelone. Prošlu sezonu Song je proveo na posudbi u West Hamu iz Barcelone i pritom upisao 28 nastupa u kojima je oduševio navijače i struku. Song je prije toga u Engleskoj nastupao za Arsenal, a jednu sezonu je proveo u Charltonu. Vrhunac karijere mu je prelazak u Barcelonu u kojoj ipak nije mogao do prvog sastava.

bilic-west ham

Ovaj kamerunski veznjak biti će veliko pojačanje  West Hama za sljedeću sezonu u kojoj imaju velike ambicije. Napomenimo kako Slaven Bilić u četvrtak debitira na klupi čekičara u kvalifikacijama za Europa Ligu u susretu sa Birkirkarom.

 

 

Do sada je klub iz sjevernog Londona doveo Jenkinsona i Lanzinija na posudbu, a kupio Ogbonnu iz Juventusa, Payeta iz Marseilla, Obianga iz Sampdorije, a kao novi potencijalni igrači spominju se: Hernandez, Austin, Dragović i  Abdennour.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Ukoliko West Ham dovede još neke od tih igrača biti će to već vrlo dobra momčad, koja bi svakako trebala biti u gornjem dijelu tablice, a možda čak i u borbi za Europske pozicije.