NaslovnicaVijestiSlaven Bilić: Ne odustajem

Slaven Bilić: Ne odustajem

West Ham je nastavio sa lošim rezultatima nakon što su danas poraženi od Southamptona kod kuće sa 3-0, a trener ‘Čekićara’ Slaven Bilić koji ni u snu nije mogao zamisliti ovako loš start, bio je vidno razočaran nakon utakmice.

slavenbilicwesthamunitedvsouthamptonwz2qia5g7tol

“Zaslužili smo ovaj poraz. Svi moji igrači, svi do jednoga, su dali sve što imaju, ali to jednostavno nije dovoljno. Momčad je u padu, i teško je to promijeniti. Tjednima odlično treniramo, ali kada dođe utakmica jednostavno ne napravimo dovoljno”, rekao je Bilić pa nastavio:

“Ovo je moja momčad, moja odgovornost i ja ju prihvaćam. Ako me pitate odustajem li, odgovor je – Ne!”

Prvo poluvrijeme je još bilo OK i bili smo čvrsti sve do tog gola. U drugom poluvremenu su nas nadigrali. Imali smo par prilika, ali smo ih promašili, a svaki put kada bi ih promašili oni bi bili jako opasni iz protunapada. Ušli smo u crnu rupu i to je jednostavno tako. Kao začarani smo. To sve utječe na igrače i jednostavno nemamo dovoljno samopouzdanja pa se rodila lančana reakcija iz koje se teško izvući. To nije stvar čarobnog štapića, već se jednostavno moramo držati zajedno i naporno raditi. Jedino se tako možemo izvući”, rekao je Bilić.

“Jako sam sretan što sam zabio, ali i još sretniji zbog pobjede. Odlično smo se branili, zajednički, ali i zajednički smo napadali. Zabili smo u pravom trenutku, a nakon toga nije bilo lako igrati protiv nas. Dugo nismo pobijedili na gostovanju i bilo nam je jako važno dokazati kako to još uvijek možemo. Puni smo samopouzdanja”, rekao je Dušan Tadić, igrač S’tona nakon današnje utakmice.

Zanimljivo, ovo je West Hamu prvi put u istoriji da su izgubili pet od šest uvodnih utakmica. U prvih šest utakmica West Ham je primio čak 16 golova, što je najgori učinak još od sezona 1967/68 kada su ‘Čekićari’ primili dva pogotka više.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!