NaslovnicaVijestiSlaven Bilić odgovorio na pitanje da li osjeća pritisak s obzirom da...

Slaven Bilić odgovorio na pitanje da li osjeća pritisak s obzirom da se bliži kraj sezone

Prvi čovjek londonskog West Hama, hrvatski trener Slaven Bilić dao je intervju tamošnjim medijima u kojemu je govorio o trenutnom stanju u njegovom timu, pritisku s obzirom da je kraj sezone sve bliži.

Slaven Bilić

Ekipa Slevena Bilića nakon 30 odigranih utakmica u najjačoj ligi svijeta drži peto mjesto, a za Cityjem koji je četvrti zaostaju samo jedan bod, a to mjesto vodi u Ligu prvaka. Bivši hrvatski selektor ističe da je takmičenje u ligi kao što je Premiership samo užitak, da ne osjeća nikakav pritisak. Njegov tim je nesrećno izgubio protiv Chelseaja u subotu kada su gol primili u 89. minutu utakmice, te je meč završio sa 2-2.

“Sitacija u kojoj smo mi zaslužuje da je cijenimo. Volio bih da smo u ovakvoj poziciji svake sezone. Pritisak? Pa, pritisak osjećaju Newcastle, Aston Villa i Sunderland koji se bore za opstanak u ovoj ligi. Tada se ‘pika’ svaki gol.”, rekao je Slaven Bilić pa nastavio dalje.

“Da je neko prije početka sezone rekao da ćemo se osam utakmica prije kraja sezone biti u borbi za najjače europsko klupsko takmičenje, odrezali bi mu ruku. Zašto ne bi sanjali? Želimo to i za to ćemo se borit do samog kraja”, rekao je igrač ‘Čekićara’, Aaron Cresswell.

“Ono što mi osjećamo je pozitivan pristisak. Moji igrači trenutno uživaju u svemu i treniraju kako treba. Nadam se da razmišljaju na način: “Igramo dobro, kad je sledeća utakmica?” Nije lako, ali ćemo nastaviti pružati partije kao što smo i do sada, imamo odlične šanse za pobjedu protiv bilo koga.”, kaže hrvatski strateg.

West Ham će svoju sledeću utakmicu igrati protiv Crystal Palacea na svom stadionu 2. aprila, i to će biti utakmica gdje će West Ham ići samo na pobjedu, kao što to želi njihov trener, Slaven Bilić koji je ove sezone sve ljubitelje nogometa pozitivno iznenadio.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!