NaslovnicaVijestiSlaven Bilić ogorčen suđenjem, Van Gaal ipak ima drugačije mišljenje

Slaven Bilić ogorčen suđenjem, Van Gaal ipak ima drugačije mišljenje

West Ham je remizirao sa Manchester Unitedom na Old Traffordu 1-1 u utakmici FA kupa, te će se igrati ponovljena utakmica na Boleyn Groundu u Londonu. West Ham je poveo u 68. prekrasnim golom Dimitrija Payeta iz slobodnog udarca, a Martial je spasio United u 83. minutu.

Slaven Bilić

Slavenu Biliću, hrvatskom strategu na klupi West Hama, nije se nimalo svidjelo suđenje u ovoj utakmici. Sporna situacija je bila kod gola Uniteda jer je, prema Biliću, napravljen prekršaj nad golmanom ‘Čekićara’ Darrenom Randolphom, ali sudija Atkinson nije pokazao ništa.

“Dvije krucijalne odluke sudije bile su protiv West Hama u ovoj utakmici. Svi neutralni gledatelji vidjeli su da je start nad Payetom bio za jedanaesterac. Također, prilikom njihovog gola Schweinsteiger je napravio očigledni prekršaj nad Randolphom. Lopta nije bila blizu njega a on je nepropisno spriječio našeg golmana da pokuša obraniti Martialov udarac”, naglašava bijesni Bilić.

Ipak, holandski stručnjak ne dijeli isto mišljenje kao Slaven Bilić.

“Jasno mi je zašto Bilić to kaže, ali njegov igrač je gurnuo Schweinsteigera na golmana, pa on to nije napravio namjerno.”, riječi su Louisa van Gaala.

Pogledajte spornu situaciju, te sami donesite presudu:

[su_netbet_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!