NaslovnicaVijestiSlaven Bilić: Payet je na Özilovom levelu

Slaven Bilić: Payet je na Özilovom levelu

Trener West Hama i bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, smatra da je Dimitri Payet na istoj razini kao i Arsenalov veznjak Mesut Özil.

payet

Dimitri Payet je stigao prošlog ljeta iz Marseillea, a ove sezone za “čekićare” je postigao tri gola i asistirao tri puta svoj suigračima prije nego što je pretrpio povredu gležnja u novembru, a na teren bi se trebao vratiti za utakmicu protiv Liverpoola u subotu.

Özil je, u međuvremenu, u vrhunskoj formi, Arsenal bilježi dobre rezultate najviše zahvaljući njemu. Upisao je čak 16 asitencija u svim natjecanjima.

[su_unibet_advent_calendar]

Međutim, Bilić smatra da način na koji Payet utiče i nadahnjuje svoje suigrače stavlja ga rame uz rame sa njemačkim reprezentativcem.

“Smatram da je on na istom levelu kao i Mesut Özil. On druge igrače čini boljima. Stvara prostor za druge, stvara šanse, može proći tri ili četiri igrača bez problema. Brzo se prilagodio novoj sredini i klubu, a svi igrači su svjesni njegove sposobnosti.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!