NaslovnicaVijestiSlaven Bilić poslao poruku upozorenja za Wengera

Slaven Bilić poslao poruku upozorenja za Wengera

Slaven Bilić poslao poruku upozorenja za Wengera. Slaven Bilić kaže da će to biti sve ili ništa za Arsenalovu blijedu borbu za naslov Premier lige – a to bi moglo igrati veliku ulogu za West Ham.

Slaven Bilić poslao poruku

To je težak zadatak za Arsenal, koji se suočava sa borbom Čekićara za mjesto u Ligi prvaka.

West Ham također štiti rekord od 15 utakmica bez poraza na Upton Parku i menadžer Bilić je rekao: “Mi, a i Arsenal također se bori za mjesto u Europi i iz njihovog gledišta, žele da budu prvaci.”

“Oni imaju šansu na papiru, ali moraju pobijediti sve preostale utakmice. Naša forma i naš položaj na tabeli čine nam se vrlo sigurni.”

West Ham je u prilici da izvede svoju dvostruku pobjedu nad londonskim rivalima od 2007. godine.

No, Bilić je oprezan s Arsene Wengerom i njegovom ekipom, koji su postigli šest golova u posljednje dvije utakmice.

[su_sportingbet_euro2016]

Danny Welbeck, Alexis Sanchez i Alex Iwobi su odigrali svoju ulogu u mijenjanju stila, dodajući brzinu i snagu u napadu.

To bi moglo doći malo prekasno, ali Bilić je dodao: “Oni s u promijenili svoju momčad i imaju malo više ritma u napadu, a zbog toga imaju više mogućnosti.”

“Iwobi je došao i izgledao vrlo snažno. Jesam li impresioniran u posljednjih nekoliko utakmica protiv Watforda i Evertona? Da, oni su igrali jako dobro.”

“Oni su igrali s tempom i vještinom. Vrlo su smrtonosni. Dogodile su se odlične stvari za njih u tim utakmicama, a zatim su postizali rane pogotke koji su pomogli ekipi, pogotovo takvoj kao što je Arsenal.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!