NaslovnicaVijestiSlaven Bilić: Povrede nisu izgovor!

Slaven Bilić: Povrede nisu izgovor!

Trener West Hama, Slaven Bilić, izjavio je kako neće dopustiti da njegovi igrači koriste trenutne povrede u timu kao izgovor za loše nastupe.

bilic

“Čekićari” će ugostiti Stoke City u subotu, te se nadaju da će ponovo zaigrati u formi koja ih je dovela do sedmog mjesta na tabeli.

Međutim, ključni igrači Dimitri Payet, Enner Valenica, Diafra Sakho, Manuel Lanzini, Victor Moses i Winston Reid su povrijeđeni i Bilić će morati napraviti dosta promjena u narednih par utakmica. Bez obzira na sve to, Slaven je uvjeren da klub ima sve resurse za borbu.

“Ne pokušavam naći isprike. Nisam sretan, naravno, ali pokušavam biti pozitivan. Vrijeme je da pokažemo da možemo preći ove prepreke. Siguran sam da ćemo svima pokazati da možemo igrati bez tih igrača.”

“To su sjajni igrači, zato i igraju u klubu i igraju redovno, ali moramo proći kroz ovaj period bez njih. Bit će teško, ali protiv Manchester Uniteda prošlog tjedna smo igrali bez njih i opet stvorili dovoljno šansi za gol. Sada imamo manji tim na raspolaganju, ali vrijeme je za one igrače koji nisu igrali da pokažu šta znaju.”

[su_bet_at_home_1]

West Ham za pobjedu ne zna već pet utakmica, a ovog vikenda dočekuju Stoke City, koji je savladao Manchester City rezultatom 2-0 prošle subote.

“Stoke je odigrao veoma dobro protiv Manchester Cityja, ali ne samo tada, već i protiv Southamptona su odigrali zaista dobro”, rekao je Bilić.

“Impresioniran sam njihovom igrom i to će biti veoma teška utakmica za nas, ali i mi posjedujemo kvalitet.”

[excerptlist num=3 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!