NaslovnicaVijestiSlaven Bilić stao u obranu Antonija Contea

Slaven Bilić stao u obranu Antonija Contea

West Ham i Chelsea će sutra odmjeriti snage u četvrtoj rundi engleskog FA kupa. Trener West Hama, hrvatski stručnjak Slaven Bilić ima samo najbolje riječ za Chelsea i ističe da igrajku dobar nogomet i da su promijenili sustav igre.

slavenbilicwesthamunitedvsunderlandpcypurrsmw6x

“Chelsea je promijenio sustav igre, iza njih su dobre utakmice i pobjede. U pozitivnom su nizu i igraju dobar nogomet. Ja ću na teren izvesti najjači mogući sastav, odlučit ćemo na zadnjem treningu tko će igrati,” rekao je Slaven Bilić na konferenciji za medije.

Chelsea u ovu utakmicu ulazi pun samopouzdanja s obzirom da su u posljednjoj utakmici Premiershipa slavili protiv Unitedsa sa 4-0, a trenera Uniteda, Josea Mourinha je iznervirala reakcija Antoinija Contea koji je pred kraj utakmice pozvao navijače da podrže svoje miljenike, iako je utakmica bila već odlučena.

“Znam na što je Jose mislio, ali mislim da Conte to nije uradio da ponizi United. Jednostavno je htio da publika nagradi igrače koji su bilu na pragu pobjede i koji su odigrali odličnu utakmicu”, rekao je Bilić.

“Treneri imaju različite metode rada. Metoda svakog trenera, sve dok pobjeđuje, je dobra. Neki treneri samo sjede na klupi i promatraju utakmicu, dok su drugi aktivni uz aut liniju kao da i oni igraju.”

“Svaki trener treba biti ono što jest. Tijekom utakmice nisam vidio ništa loše od Contea. To je tipični Conte, agresivan na pozitivan način,” zaključio je Bilić.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!