NaslovnicaVijestiSLIKA KOJA JE OBIŠLA CIJELI SVIJET: Evo što se dogodilo kada aktivističke...

SLIKA KOJA JE OBIŠLA CIJELI SVIJET: Evo što se dogodilo kada aktivističke skupine “Pussy Riot” nakratko zaustavile finale SP-a

Slika koja je obišla cijeli svijet. Evo što se dogodilo kada aktivističke skupine “Pussy Riot” nakratko zaustavile finale SP-a.  Svjetsko prvenstvo 2018 u Rusiji se završilo na spektakularan način, gdje je Francuska ostvarila pobjedu nad Hrvatskom na putu ka drugoj kruni Svjetskog prvenstva.

SLIKA KOJA JE

Nevjerojatna izvedba Hrvatske je značila da je jedna mala nacija prkosila svim velikim nogometnim silama i stigla po prvi put u finale Svjetskog prvenstva, postajući najmanja zemlja koja je to uradila od 1950. godine kada je Urugvaj prošao u finale.

Neki kažu da je Francuska pobjeda od 4-2 u finalu savršen završetak kaotičnih pet tjedana nogometa u kojima su junaci i legende ponižavani.

U finalu se dogodilo još nešto i vjerojatno ste primijetili kada je utakmica morala da se zaustavi, kada su ruske aktivističke skupine ‘Pussy Riot’ nakratko uletile na teren u Moskvi.

Četiri čalana punk rock benda su ušle na teren odjevene u policijske službenike u znak prosvjeda zbog trenutnih političkih nesuglasica u Rusiji.

Nakon zatočeništva, objavljen je popis zahtjeva za ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji je gledao utakmicu iz svečane lože.

Grupa je objasnila da je njihova odjeća interpretacija ruskog pjesnika Dmitriya Prigova o prikazu ‘nebeskog policajca’. To je bio cilj da se privuče pažnja na ruski ‘progon političkih zatvorenika.’

Tinejdžerski napadač Kylian Mbappe, koji je postigao posljednji gol u pobjedi Francuske u finalu Svjetskog prvenstva, zaslužio je pohvale od promatrača nakon kratke interakcije sa jednom od djevojki koje su izletile na teren.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!