NaslovnicaVijestiSLUČAJ ĆORLUKA - Dalić ne želi Ćorluku na Svjetskom prvenstvu?

SLUČAJ ĆORLUKA – Dalić ne želi Ćorluku na Svjetskom prvenstvu?

Vedran Ćorula dokapetan je reprezentacije i jedan od senatora svlačionice, no u ovim pripremama pred Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji nešto je čudno, kao da izbornik Zlatko Dalić ne želi Vedrana Ćorluku u timu, o čemu je točno riječ?

ćorluka

Vedran Ćorluka dugo je bio van terena, vratio se tek u trećem mjesecu gdje je s reprezentacijom išao u SAD na turnir koji je služio kao priprema za Svjetsko prvenstvo. Na tom turniru vidjelo se kako Ćorluka više nije onaj stari, ono što je Ćorluka pokazao u SAD-u bilo je, blago rečeno, loše.

[su_cashout]

Za drugu utakmicu u SAD-u izbornik Dalić odlučio je Modrića, Subašića, Perišića, Kalinića, Mandžukića i Brozovića pustiti natrag u klubove gdje su se oni tada pripremali za završnu fazu prvenstva i Lige prvaka. Ćorluka je tada kritizirao i izbornika Dalića i svoje suigrače, uključujući i kapetana Luku Modrića.

Sada kada je Svjetsko nogometno prvenstvu u Rusiju tako blizu, samo 15 dana do početka, Ćorluka je upitan za prvenstvo. Je li kritiziranje najvećih zvijezda izbornika razlog tome? Mediji pišu o tome kako je Vedran Ćorluka i dalje ozlijeđen i da nije spreman za Svjetsko prvenstvo, a on se brani: “Svaki dan govori se o tome, očito je da mediji nemaju o čemu pričati nego o mojoj ozljedi. Sa mnom je sve u redu te se iskreno nadam da će s današnjim danom ta ozljeda prestati biti glavna tema svih razgovora u i oko reprezentacije”.

[su_bonus]

On tvrdi kako je potpuno zdrav, a izbornik Dalić kaže kako će Ćorluki dati priliku da zaigra protiv Brazila, a nakon utakmice odlučiti hoće li ga voditi na prvesntvo. On tvrdi da ne želi ništa riskirati s Ćorlukom i zato je na popis uvrstio Duju Ćaleta-Cara i Mateja Mitrovića. Jedan od njih trojice neće biti putnik u Rusiju, a sada se pojavljuju špekulacije da to neće biti Vedran Ćorluka jer kvalitetom više nije igrač za startnih 11, a očito nije baš ni u sjajnim odnosima s Dalićem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!