NaslovnicaVijestiSLUČAJNOST ILI NE?! Alves otkrio ko ga je nagovorio da dođe u...

SLUČAJNOST ILI NE?! Alves otkrio ko ga je nagovorio da dođe u PSG!

Dani Alves, brazilski desni bek koji je ovog ljeta stigao u Paris Saint-Germain iz torinskog Juventusa, otkrio je ko ga je nagovorio da se preseli u Paris, umjesto u Manchester City.

nagovorio

PSG je na premijeri lako pobijedio Amiens (2:0), ali je Neymar opet bio centralna figura meča jer su sve oči bile uprte u njega i njegovu familiju koja je bodrila tim iz lože.

[su_premierleague]

Poslije meča, Neymarov suigrač iz Brazila i prije toga u Barceloni, Dani Alves iznenadio je francuske novinare poslije meča i izazvao pravu buru u Španjolskoj odgovorom na pitanje “da li je utjecao da Neymar dođe u PSG”.

“Nisam, ali je on mene ubjeđivao i nagovorio da umjesto u Manchester City dođem u PSG! – otkrio je Alves.

Uslijedila su brojna potpitanja, a desni bek je samo dolivao ulje na vatru:

Michael Owen: On će biti najbolji strijelac Premier lige ove sezone

Sportski direktor: Povratak Ibrahimovića u klub? Nikad ne recite nikad!

Neymarov otac objasnio zašto je Barcelona izgubila njegovu podršku

“Nije njegov transfer bio dogovoren, ali čim me je uvjeravao vjerojatno je planirao doći u Paris. Bar tako ja mislim…”

Brazilac je rekao da navijači Barcelone ne treba da se ljute na Neymara ali ni na upravu Katalonaca.

“Neymar nije Figo. Nije on otišao u Real pa da je izdajnik, već je promijenio zemlju. Barcelona je mnogo izgubila odlaskom Neymara, ali to je nogomet.”

“Moraju navijači Barcelone da znaju da ni Neymar ni ja nismo otišli iz kluba zbog novca već zbog novog sportskog izazova. Svijet nogometa ne završava s Barcelonom. Mi smo za taj klub iscijepali “stražnjice” i ljudi moraju to poštuju”, zaključio je Alves.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!