NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Arsene Wenger na kraju sezone napušta Arsenal!

SLUŽBENO: Arsene Wenger na kraju sezone napušta Arsenal!

Nakon 22 godine na klupi Arsenala, legendarni trener Arsene Wenger napušta klub. Na klupu ‘topnika’ došao je davne 1996. godine. Postao je ikona kluba, između Arsenala i Wengera postajao je znak jednakosti, poistovjetio se s klubom baš kao što je nekada na klupi Uniteda bio Sir Alex Ferguson.

Wenger je na klupu Arsenala došao 1996. godine, a u 22 godine na klupi Arsenala osvojio je 10 trofeja. Neki će reći da je to malo, drugi da je on ipak bio uspješan s obzirom na budžet kojim je raspolagao. Nije imao prevelika financijska sredstva, igrače je stvarao i školovao, dovodi i razvio talente te svih tih godina pokušavao igrati atraktivan nogomet.

[su_premierleague]

Od kluba i navijača oprostio se porukom:
“Nakon pažljivog razmišljanja i razgovora s čelnim ljudima u klubu osjećam da je pravo vrijeme da odstupim na kraju tekuće sezone. Zahvalan sam klubu što mi je vjerovao kroz sav taj period, mnogo nezaboravnih godina. Vodio sam ovaj klub s poštenjem i integritetom. Želim zahvaliti svim igračima, osoblju, direktorima i svima koji su učinili ovaj klub posebnim. Apeliram na navijače da podrže klub do kraja sezone i da se u budućnosti nastave gajiti iste vrijednosti kao i do sada. Voli vas Arsene.”

Zadnjih nekoliko sezona dio navijača tražilo je odlazak Wengera, poznata parola “WengerOut” bila je sve popularnija i dio navijača sigurno će slaviti odlazak legendarnog trenera. No, sada je gotovo. Službeno je potvrđeno da Wenger sljedeće sezone neće voditi Arsenal. Sada je pitanje – tko hoće?

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Imena koja se spominju kao potencijalni nasljednici Wengera su: Patrick Vieira, Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri, Thierry Henry, Joachim Low, Thomas Tuchel, Luis Enrique, Brendan Rodgers, Mikel Arteta, Julian Nagelsmann te Leonardo Jardim. Kako javlja BBC glavni favorit je Thomas Tuchel, no s druge strane francuski mediji pišu kako njemački trener već dogovorio preuzimanje PSG-a iduće sezone zbog čega je navodno odbio i Bayern Munchen.

Mnogi tvrde kako bi Arsenal trebao probati na klupu staviti mladog trenera poput Naglesmanna, Artete, Tuchela, Henrya, Vieire ili Jardima, no ostaje vidjeti što će odlučiti uprava Arsenala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!