NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Atletico Madrid doveo drugo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Atletico Madrid doveo drugo ovoljetno pojačanje

Iz Atletico Madrida su potvrdili da u klub stiže krilni igrač Benfice Nicolas Gaitan.

Atletico Madrid doveo drugo ovoljetno pojačanje

On je trenutno na Copa Americi sa argentinskom reprezentacijom, a u izvještaju na službenoj klupskoj stranici je napisano da će stići u Španjolsku nakon što prvenstvo Amerike završi, te će se tada održati i predstavljanje.

Još uvijek niej poznato koliko su “Jorganžije” platile za njega, a Marca je prošlog mjeseca izvijestila da naknada za Gaitana iznosi 25 miliona eura.

On je u Benfici od 2010. godine, kada je stigao iz Boce Juniors, te je u dresu portugalskog prvaka ukupno odigrao 253 utakmice i postigao 41 pogodak.

Argentinac iza sebe ima fantastičnu sezonu, te je u posljednjih nekoliko mjeseci povezivan sa brojnim europskim velikanima, ali sada je gotovo sa tim špekulacijama, te će Gaitan sljedeće sezone braniti boje Atletico Madrida.

Očekuje se da će i u novom klubu pod vodstvom Diega Simeonea igrati krilnu poziciju u formaciji 4-4-2, koja se oslanja na brzinu i borbenost krilnih igrača.

Nicolas Gaitan je ove sezone odigrao ukupno 35 utakmica u svim takmičenjima, te je pritom postigao devet golova i upisao tri asistencije.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!