NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bayern Munchen doveo krilnog igrača za 21 milion eura

SLUŽBENO: Bayern Munchen doveo krilnog igrača za 21 milion eura

Njemački prvak Bayern Munchen aktivirao je otkupnu klauzulu igrača na posudbi iz Juventusa, Kingsleya Comana, koja iznosi 21 milion eura.

Bayern Munchen doveo krilnog igrača za 21 milion eura

20-godišnji francuski reprezentativac je u bavarskom klubu od početka prošle sezone nakon što je stigao iz Juventusa na posudbu.

Coman je u debitantskoj sezoni u Bayernu pružao vrlo dobre nastupe, te je nekoliko puta izjavio da mu je želja da ostane u Munchenu, a ona mu se sada ispunila. On je pristao na trogodišnji ugovor, a službeno će igrač Bayerna postati na kraju ove sezone.

“Kingsley Coman je važan dio budućnosti našeg tima, tako da smo odlučili aktivirati njegovu otkupnu klauzulu”, rekao je Bayernov direktor Karl-Heinz Rummenigge.

“On je obećavajući igrač s velikim potencijalom. Uvjereni smo da će nam pomoći u narednim godinama.”

Do sada je Francuz odigrao ukupno 58 utakmica u dresu bavarskog giganta u svim takmičenjima, te je postigao 8 golova i upisao 12 asistencija.

Međutim, otkako je na klupu ove sezone došao Carlo Ancelotti, Coman je samo osam puta nastupio od prve minute u Bundesligi.

Bayern Munchen je trenutno vodeći sa 70 osvojenih bodova nakon 30 odigranih utakmica u Bundesligi, a prekosutra gostuje Wolfsburgu u 31. kolu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!