NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Borussia Dortmund ima novog trenera

SLUŽBENO: Borussia Dortmund ima novog trenera

Borussia Dortmund na svom je službenom twitter profilu te na službenim stranicama kluba potvrdila kako Peter Bosz više nije trener ‘milionera’. Peter Bosz koji je ove sezone preuzeo Borussiju Dortmund nakon sjajnog uspjeha s momčadi Ajaxa s kojom je igrao finale Europske lige, sada je nakon samo par mjeseci na klupi Dortmunda ostao bez posla.

Borussia je sjajno ušla u sezonu, a sada se nalaze na sedmoj poziciji Bundeslige gdje su u ukupno 15 kola osvojili tek 22 boda. U 15 utakmica imaju tek 6 pobjeda, a uz to su upisali 5 poraza te 4 remija uz ukupnu gol razliku 35:23. Od devetog mjeseca Borussija Dortmund ne zna za pobjedu u Bundesligi ili Ligi prvaka. Zadnja pobjeda bila im je u kupu protiv trećerazredne ekipe, a zadnja ozbiljna utakmica gdje su pobijedili bila je 30.09. u gostima kod Augsburga gdje su slavili rezultatom 1-2. Ekipa koja je 2013. godine igrala finale Lige prvaka ove je godine ispala bez ispaljenog metka, odnosno bez pobjede u grupnoj fazi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Novi trener – Peter Stöger

Borussia Dortmund ekspresno je našla riješenje. Novi trener Borussije Dortmund je Peter Stöger, bivši trener Kolna koji je dobio otkaz u Kolnu prije točno 7 dana. Razlog? Stöger je u 14 odigranih utakmica Bundeslige s Kolnom imao samo 1 pobjedu, a sada je preuzeo Borussiju Dortmund?

Stöger je privremeno rješenje piše Kicker koji tvrdi kako je momčad iz Dortmund ima veliku želju za ljeto, a to je – Hoffenheimov trener Julian Nagelsmann. No Borussia Dortmund nije jedina koja želi ‘vruću’ robu. Najtraženiji trener u Njemačkoj na meti je i Bayern Munchena jer je Jupp rekao će on samo odraditi samo ovu sezonu na klupi momčadi iz Munchena.

Zanimljivost o trenerima Dortmunda

Zadnja utakmica Jurgena Kloppa na klupi Borussije Dortmund bila je 2015. godine kada je Klopp nakon utakmice protiv Werdera ostao bez posla. Ista stvar dogodila je i Kloppovom nasljedniku – Thomasu Tuchelu koji je bez posla ostao nakon utakmice protiv Werder Bremena.

Jučer, 9.12. Borussia Dortmund poražena je od Werder Bremena na svom terenu rezultatom 1-2 i Peter Bosz postao je bivši. Gospodine Stöger čuvajte se Werdera.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!