NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Borussia Dortmund ostala bez još jedne zvijezde zbog povrede

SLUŽBENO: Borussia Dortmund ostala bez još jedne zvijezde zbog povrede

Iz Borussije Dortmund je potvđeno kako će jedan od najboljih igrača kluba sa terena izbivati do aprila zbog povrede bedra.

Marco Reus pretrpio povredu bedra

27-godišnjak je bio primoran napustiti teren u 44. minuti na utakmici protiv Bayer Leverkusena u subotu, a njemački klub je danas potvrdio da je igrač pretrpio rupturu lijevog bedru, te će biti odsutan najmanje mjesec dana.

Ovo je još jedna u nizu povreda Marca Reusa, koji je već propustio početak ove sezone zbog problema sa preponama.

Odigrao je ukupno 11 utakmica u Bundesligi ove sezone za Borussiju, koja se već oprostila od borbe za titulu, te zaostaje čak 13 bodova za vodećim Bayern Munchenom 11 utakmica prije kraja sezone.

U srijedu će tim sa Westfalenstadiona ugostiti Benficu u okviru uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, nakon što je tim Thomasa Tuchela izgubio u prvoj utakmici u Lisabonu rezultatom 1-0.

“Ovo je tužna vijest, on je igrao u sjajnoj formi već tjednima. Ovo je veliki gubitak za nas, koji definitivno stavlja maglu na ovu pobjedu”, rekao je Tuchel.

Dortmund je i bez Reusa uspio pobjediti rezultatom 6-2 u ludoj utakmici, a čak četiri gola su postigli u drugom poluvremenu.

Borussiji sada preostaje borba za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Tim iz Dortmunda je trećeplasirani sa 43 osvojena boda iz 23 odigrane utakmice.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!