NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Borussia Monchengladbach dovela drugo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Borussia Monchengladbach dovela drugo ovoljetno pojačanje

Iz Borussie Monchengladbach su potvrdili da je u klub stigao Christoph Kramer iz Bayern Leverkusena, koji je potpisao ugovor na pet godina.

Borussia Monchengladbach dovela drugo ovoljetno pojačanje Kramer

Kramer je vrlo dobro upoznat sa svojim novim klubom, jer je u njemu bio na posudbi u periodu između 2013. i 2015. godine, a u Leverkusen se vratio prošlog ljeta.

Nakon nedavne prodaje Granita Xhake u Arsenal, Gladbach je potvrdio na svojoj službenoj stranici da se u klub vratio Kramer, ali da sada nije riječ o novoj posudbi, već je u potpunosti otkupljen njegov ugovor.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Kramer je odigrao dvije odlične sezone na posudbi u svom novom klubu, te se tako nametnuo njemačkom izborniku Joachimu Lowu, koji ga je prije dvije godine pozvao na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

25-godišnjak se u matični klub Bayer Leverkusen vratio prošlog ljeta, te je odigrao ukupno 27 ligaških utakmica u sezoni iza nas, ali nije uspio postići nijedan pogodak.

Ukupno je u dresu ‘apotekara’ odigrao 42 utakmice, a većinu vremena je proveo na posudbama u Bochumu i svom novom klubu, Borussiji Monchengladbach.

Bayer Leverkusen je prošle sezone završio na trećem mjestu u Bundesligi, te se tako kvalifikovao direktno u grupnu fazu Lige prvaka sljedeće sezone, dok je Borussia Monchengladbach završila na četvrtom mjestu sa 55 osvojenih bodova iz 34 utakmice, te tako obezbijedila play off za Ligu prvaka.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!