NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Carrasco objasnio zašto je napustio Atletico Madrid!

SLUŽBENO: Carrasco objasnio zašto je napustio Atletico Madrid!

Atletico Madrid i službeno je potvrdio kako Yannick Carrasco i Nicolas Gaitan više članovi njihova kluba već su potpisali za Dalian Yifang. Riječ je o kineskom klubu koji je dio Wanda grupe. Suvlasnika Atletico Madrida i tvrtke koja je Madriđanima izgradila prekrasan stadion Wanda Metropolitano.

Yannick Carrasco i Nico Gaitan sele se u Dalian, grad u Kini s pogledom na Korejski zaljev. Riječ je o gradu sa 6 milijuna stanovnika. Carrasco je plaćen 35 milijuna eura, a od toga 8 milijuna ide njegovom bivšem klubu – Monacu, a Gaitan je plaćen 18 milijuna eura.

Carrasco: “Odlučio sam se za novi izazov u karijeri. Moja odluka je takva da napuštam Madrid i odlazim igrati za Dalian Yifang, dio projekta Wanda grupe. Kinesko prvenstvo nevjerojatno raste, uvjeti rada su odlični, a infrastruktura je nova i moderna kako za igrače tako i za navijače. Kvaliteta nogometa u Kini veća je iz godine u godinu.”

[su_champions_league]

“Ponuda koju je pred mene stavio Dalian Yifang zaista je dokaz njihova poštovanja prema meni i sjajna prilika da napredujem i dokazujem se u nekom novom okruženju.”

“U Kini su već Hulk, Lavezzi, Capello i moj prijatelj Alex Witsel. Pridružujem se njima da pomognemo podići kvalitetu nogometa u toj zemlji koja je luda za nogometom.”

“Moj odlazak u Kinu ne znači da me ne zanima odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju – itekako me zanima i napravit ću sve što je u mojoj moći da se nametnem izborniku Belgije da me stavi na popis putnika za Rusiju.”

[su_bet365_100_bonus]

“Za kraj, moja obitelj i ja želimo zahvaliti svim divljnim ljudima koji su dijelili vrijeme s nama u Madridu. Veliko hvala klubu Atletico Madridu, mojim suigračima, treneru i navijačima! Imam prekrasne uspomene iz Madrida, uspomene za cijeli život. Španjolska i Atletico uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.”

Mnogima je transfer Carrasca u Kinu bio veliko iznenađenje jer riječ je o igraču koji može igrati u mnogim klubovima Europe, a još je veće iznenađenje jer je on mlad igrač, ima samo 24 godine, a već odlazi u Kinu i to za samo 35 milijuna. Njegova tržišna vrijednost prema transfermarktu je 40 milijuna, Atletico je sigurno mogao dobiti i više od toga, ali očito je Carrasco imao želju otići u Kinu, očito iz financijskih razloga..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!