NaslovnicaVijestiChelsea ostao bez još jednog napadača

Chelsea ostao bez još jednog napadača

Nakon što je Alexandre Pato napokon ranije ovog tjedna potpisao za Chelsea, Loic Remy morao se pomiriti s time da kod  Guusa Hiddinka više nema šanse, a ima i čestih problema s ozljedama.

OIR_resizer

Prema pisanju The Mirrora, Chelsea je prihvatio ponudu Leicester Cityja vrijednu 11,5 milijuna funti za Loica Remyja.

Francuz se u posljednje vrijeme našao na meti ‘lisica’, no i Newcastle, koji se bori za bijeg iz zone ispadanja, također je zainteresiran za njegove usluge.

Momčad Claudija Ranierija cijeli prijelazni rok traži pravog napadača, a upravo je Remy trebao biti taj.

29-godišnjak se nije uspio nametnuti na Stamford Bridgeu, postigao ga je tek osam pogodaka u 18 mjeseci provedenih u Chelseaju.

U dresu reprezentacije upisao je 31 nastup.

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!