NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Dalić ostaje izbornik Hrvatske!

SLUŽBENO: Dalić ostaje izbornik Hrvatske!

Zlatko Dalić

Hrvatski nogometni savez na svojim stranicama potvrdio je vijest kako će izbornik Zlatko Dalić ostati na klupi reprezentacije. Danas, u utorak 14.11., Zlatko Dalić sastao se s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te dogovorio nastavak suradnje. Ovu odluku još samo treba verificirati izvršni odbor HNS, no taj dio samo je formalnost.

Dalić vodi Hrvatsku u Rusiju

“Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan odabir nakon Finske. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi puta čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svjedoči da imamo zajednički interes, a to je uspjeh hrvatske reprezentacije. Izborniku čestitam na onome što je odradio u kratkom roku, pokazao je da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji osigurat ćemo maksimalne uvjete uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat” izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“Ponosan sam na ovo što smo napravili u posljednje tri utakmice jer je plasman na Svjetsko prvenstvo od velikog značaja za cijeli hrvatski nogomet. Rekao sam da ćemo lako postići dogovor što se danas i potvrdilo. Zahvaljujem predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru Saveza na povjerenju, a svima mogu obećati da ću i dalje davati svoj maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višoj razini, kao što i priliči kvaliteti igrača koje imamo u svojim redovima”, dodao je izbornik Zlatko Dalić.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Je li Dalić zaslužio priliku?

Zlatko Dalić dovoden je kao zamjena za otpuštenog Antu Čačića nakon utakmice protiv Finske u Rijeci. Pred njim su bile 3 utakmice koje je morao obaviti na razini kako bi odveo reprezentaciju u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo. Doveden je 48 sati pred utakmicu za biti ili ne biti, utakmicu protiv Ukrajine u Kijevu. Hrvatska je nadigrala Ukrajinu i upisala pobjedu 0-2. Nakon tog išlo se u dodatne kvalifikacije gdje je Hrvatska saznala svoju zadnju prepreku za plasman u Rusiju.

Grčka je pala relativno lagano, prva utakmica je bila 4-1, a druga je bila čuvanje te velike prednosti te je završila rezultatom 0-0. Hrvatska se tako plasirala na Svjetsko prvenstvo, a dan nakon što su se plasirali na Svjetsko prvenstvo saznali su još jednu sjajnu vijest – Italija je ispala i omogućila Hrvatskoj mjesto u drugoj jakosnoj skupini za ždrijeb koji će se održati 1.12.2017. u Moskvi. Hrvatska je na taj način izbjegla reprezentacije poput Španjolske, Engleske, Kolumbije, Urugvaja i svakako je to prilika za lakši plasman u knock-out fazu SP-a.

[su_bonus]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!