NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Direktor Torina potvrdio da je Arsenal poslao ponudu od 65 miliona...

SLUŽBENO: Direktor Torina potvrdio da je Arsenal poslao ponudu od 65 miliona eura za igrača

Sportski direktor Torina Gianluca Petrachi otkrio je da je talijanski prvoligaš dobio ponudu od Arsenala za napadača Andreu Belottija u iznosu od čak 65 miliona eura.

Belotti je u vrhunskoj formi ove sezone, postigao je 13 golova u 16 nastupa u Seriji A za tim koji s klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Početkom zimskog prelaznog roka počele su špekulacije o njegovoj budućnosti, a s 23-godišnjakom se već duže vrijeme povezuje Wengerov Arsenal.

Engleski mediji su ranije ovog tjedna pisali da je Torino postavio cijenu od 50 miliona eura za njega, te da je ‘Topnicima’ potreban još jedan napadač.

“Da, dobili smo ponudu, ali još uvijek nije dovoljno dobra, jer ne odražava njegovu vrijednost”, rekao je Gianluca Petrachi za Sky Sport Italiju.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

“U svakom slučaju, on ne ide nigdje za sada. Želimo da još uživamo u njegovim igrama, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Mi namjeravamo zadržati Belottija i predsjednik Urbano Cairo je istrajao u namjeri da igrač potpiše ugovor sa visokom otkupnom klauzulom. No, ja mislim da on vrijedi mnogo više nego što je Arsenal ponudio za njega.”

Arsene Wenger je već duže vrijeme u potrazi za novim napadačem, a trenutno za tu poziciju na raspolaganju ima samo Oliviera Girouda i Alexisa Sancheza.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!