NaslovnicaVijestiVeznjak Milana stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Veznjak Milana stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Vezni igrač AC Milana Jose Sosa danas je stigao u Tursku, gdje će proći ljekarski pregled a zatim i potpisati za superligaša Trabzonspor.

Veznjak Milana stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Njegov odlazak je posljedica uzbudljivog prelaznog roka Rossonera, koji su na njegovoj poziciji doveli pojačanja kao što su Lucas Biglia, Franck Kessie i Hakan Cahlanoglu, te je 32-godišnji Argentinac odlučio napustiti San Siro.

Uprkos tome što je bio povezivan sa povratkom u domovinu, odnosno u Bocu Juniors, bivši igrač Bešiktaša se ipak vraća u Tursku gdje će potpisati za klub iz Trabzona.

Sosa je u Milan stigao prošlog ljeta za 7,5 miliona eura, te je u protekloj sezoni odigrao 18 utakmica u Seriji A, od kojih je u samo njih četiri odigrao svih 90 minuta, a kreirao je ukupno 23 prilike za sebe i bivše suigrače.

Međutim, ove sezone još uvijek nije skupio nijedan nastup, što je bilo i za očekivati, te se odlučio na povratak u Tursku gdje će imati veću minutažu.

[su_american_football_koef]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!