NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Falcao u Chelsea

SLUŽBENO: Falcao u Chelsea

Ono što se nagađalo već neko vrijeme sada je i službeno potvrđeno. Jose Mourinho pojačao je svoju momčad Radamelom Falcaom sjajnim kolumbijskim napadačem, koji dolazi na jednogodišnju posudbu, a nakon godine dana Chelsea će imati pravo otkupiti ugovor. U suprotnom smjeru na posudbu je otišao Mario Pašalić.

Pasalic

Falcao će tako i drugu sezonu uzastopno provesti na posudbi u Engleskoj, te će nakon Manchester Uniteda ovu sezonu odigrati u aktualnim prvacima Engleske. Falcao u Chelsea dolazi kako bi oživio svoju karijeru, a ako u tom naumu ne uspije ni uz pomoć Jose Mourinha tada će Kolumbijac biti u velikim problemima. Prošle sezone Falcao je za Manchester United upisao 24 nastupa i 4 pogotka, što je jako loša satistika za jednog od najplaćenijih i najboljih napadača Svijeta.

 

 

Mourinho je bio primoran dovesti pojačanje u napad nakon odlaska Drogbe i Remya, a on se odlučio za iskusnog napadača koji će uz Diega Costu biti glavna napadačka snaga momčadi.

U suprotnom smjeru put Monaca Mourinho je poslao Maria Pašalića koji će se nakon posudbe u Elcheu, sada okušati u Francuskoj, gdje će sa Danijelom Subašićem biti u lovu na Ligu prvaka.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!