NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Galliani otkrio koja zamjena za M'Bayea Nianga stiže na San Siro

SLUŽBENO: Galliani otkrio koja zamjena za M’Bayea Nianga stiže na San Siro

Čelnici AC Milana u klub namjeravaju dovesti krilnog igrača Genoe, Lucasa Ocamposa, kao zamjenu za M’Bayea Nianga, koji je otišao na posudbu u Watford.

AC Milan dovodi Ocamposa

Niangu je dozvoljeno da otputuje u London i dogovori detalje ugovora, nakon što je trener Rosonerra Vincenzo Montella izjavio da je to u interesu svih. Niang je tako postao drugo pojačanje Watforda ove zime, nakon što je u Premier ligu stigao i Mauro Zarate.

“To je prakitički gotova stvar”, rekao je Galliani na pitanje o odlasku Nianga.

“Već smo potpisali dogovor sa Watfordom, a vlasnik kluba mi je rekao da je sve dogovorio s igračem. Dozvolili smo Niangu da ode u London kako bi prošao liječnički pregled. Oko financijskih detalja ugovora neće biti nikakvih problema.”

Sada kad je Francuz otišao, Galliani je priznao da već u planu ima dovođenje njegove zamjene.

“Ocampos je naš prvi izbor. Već smo razgovarali sa predstavnicima Genoe koji će nam dati odgovor u narednih dva ili tri dana. Za sada ćemo samo čekati.”

Niang je postigao tri gola u 18 nastupa u Seriji A ove sezone, ali u posljednje vrijeme je svojim lošim nastupima razljutio navijače kluba, kao i trenera Montellu.

Lucas Ocampos je također postigao tri ligaška gola, ali u četiri manje nastupa nego Niang, a trenutno je na posudbi u talijanskom klubu iz Marseillea.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!