NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Iago Falque potpisao za svoj jedanaesti klub u karijeri

SLUŽBENO: Iago Falque potpisao za svoj jedanaesti klub u karijeri

Talijanski prvoligaš Torine potvrdio je dolazak dvojca iz AS Rome, Iaga Falquea i Juana Iturbea.

 Iago Falque potpisao za svoj jedanaesti klub u karijeri

Klub, koji trenutno sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, na svojoj službenoj stranici je potvrdilo ova dva transfera. Iturbe, koji je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Bournemouthu, u Torino također dolazi na posudbu, uz opciju kupovine na kraju sezone.

Predsjednik kluba Urbano Cairo pohvalio je dolazak 23-godišnjaka: “Iturbe je kompletan napadač od kojeg mnogo očekujemo. Vjerujemo da ima kvalitet da bude odlično pojačanje u timu. Njegova očekivanja su identična našim, želi se dokazati bez postavljenih granica. U ime cijelog kluba želim Juanu dobrodošlicu i puno zadovoljstva u igranju za naš klub.”

U međuvremenu, Španjolac Iago Falque je u klub stigao na posudbu prošlog ljeta, te su u Torinu zadovoljni njegovim nastupima i odlučili su aktivirati otkupnu klauzulu i kupiti igrača. On je briljirao u prvom dijelu sezone sa osam postignutih golova u 15 odigranih utakmica.

U Torinu očekuju od ova dva pojačanja da im pomognu zapečatiti mjesto u europskim takmičenjima sljedeće sezone. Trenutno se nalaze na osmom mjestu, pet bodova iza AC Milana koji se trenutno nalazi na mjestu koje vodi u Europsku ligu.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!