NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Jurgen Klopp otkrio kada se Philippe Coutinho vraća na teren

SLUŽBENO: Jurgen Klopp otkrio kada se Philippe Coutinho vraća na teren

Zvijezda Liverpoola Philippe Coutinho mogao bi zaigrati u srijedu u Ligi prvaka protiv Seville, otkrio je danas trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp otkrio kada se Philippe Coutinho vraća

Brazilski reprezentativac još uvijek nije odigrao nijednu minutu u novoj sezoni u dresu ‘Redsa’ nakon što je u nedavno završenom prelaznom roku pokušao napustiti klub i preći u Barcelonu, koja je pokazivala interes za njega.

Uprkos svim njegovim naporima da napusti Anfield, uprava Liverpoola je odbila tri ponude katalonskog kluba za 25-godišnjaka.

Klopp je potvrdio da se Brazilac oporavio, te da normalno trenira sa ostatkom tima.

On je nastupio u dvije reprezentativne utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo prije nekoliko dana, te postigao gol u pobjedi protiv Ekvadora rezultatom 2-0.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Liverpool se nakon dvije sezone igranja u Europskoj ligi konačno vraća u najelitnije europsko takmičenje, u kojem je u grupi zajedno sa Sevillom, Spartakom iz Moskve i Mariborom.

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!