NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Lyon doveo drugo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Lyon doveo drugo ovoljetno pojačanje

Lyon je potvrdio dolazak Nicolasa N’Kouloua iz Marseillea, koji je potpisao četverogodišnji ugovor.

Lyon doveo drugo ovoljetno pojačanje Nkolou

26-godišnji Nkolou u Marseille je stigao iz Monaca 2011. godine, te u proteklih par sezona postao jedan od najboljih defanzivaca u Francuskoj.

Prošle sezone je propustio samo pet utakmica, te je imao prosjek od 56% osvojenih zračnih duela, a njegov tim je završio na četvrtom mjestu u francuskom prvenstvu.

Za kamerunskog reprezentativca interes su pokazali i Valencia i Roma, ali je Lyon bio brži i odlučio ga dovesti, i to besplatno.

N’Koulouov ugovor sa Marseilleom ističe sutra, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 3. On je tako postao drugo ovoljetno pojačanje bivšeg francuskog prvaka, nakon što je prošle sedmice potvrđen dolazak poljskog reprezentativca Macieja Rybusa.

U izjavi nakon potpisa priznao je da oduševljen jer je stigao u tako ambiciozan klub.

“Lyon je vrlo ambiciozan klub. Pravi je užitak biti ovdje. Nosit ću ovaj dres sa puno želje i raditi naporno kako bismo postigli velike stvari.”

“Mislim da ću se uklopiti u ostatak momčadi jer sam vrlo otvorena osoba. Broj 3? To je posvećeno mojoj obitelji.”

N’Koulou je ukupno prošle sezone odigrao 42 utakmice u dresu Marseillea, od čega 33 u ligi, te je bio jedan od ključnih igrača kluba bilježivši 3,5 oduzetih lopti po utakmici, te 4,3 uspješna klizeća starta.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!