NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Manchester City prodao prvog igrača otkako je Guardiola preuzeo klub

SLUŽBENO: Manchester City prodao prvog igrača otkako je Guardiola preuzeo klub

Iz Udinesea su potvrdili da je u klub stigao Seko Fofana iz Manchester Cityja, koji je sa novim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

Manchester City prodao prvog igrača Fofana

Udinese je prošle sezone u Seriji A završio na čak 17. mjestu, te sa bodom više od Carpija osigurao opstanak u najvišem talijanskom rangu.

Trener Giuseppe Iachini je odlučio pojačati tim, a pro ovoljetno pojačanje je igrač Manchester Cityja Fofana, potvrđeno je na službenoj stranici kluba.

21-godišnji veznjak prošle sezone nije bio u planovima Pellegrinija, te je sezonu proveo na posudbi u Bastiji. Ove sezone također nije ni u planovima novog trenera Građana, te mu je poručeno da može napustiti klub.

Fofana je karijeru počeo u Lorientu, a u City je stigao krajem sezone 2013/14. Sezonu 2014/15 je proveo u Fulhamu za koji je u Championshipu odigrao 21 utakmicu, dok je prošle sezone u dresu Bastije odigrao 32 utakmice, u kojima je postigao jedan gol i kreirao 15 prilika, te tako pomogao timu da osvoji 12 mjesto.

Cijena transfera još uvijek nije poznata, a engleski mediji navode da se radi o cifri od 3,8 miliona funti.

Što se tiče dolazaka, na Etihad bi trebao uskoro stići krilni igrač Celte i španjolski reprezentativac Nolito, za kojeg je zainteresovana i Barcelona.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!