NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Marc Bartra napustio Dortmund, potpisao ugovor sa novim klubom do 2023!

SLUŽBENO: Marc Bartra napustio Dortmund, potpisao ugovor sa novim klubom do 2023!

Marc Bartra napustio Dortmund i vratio se u rodnu Španjolsku, gdje je sa klubom iz La Lige potpisao ugovor do 2023. godine.

Dosadašnji igrač Borussije iz Dortmunda, Marc Barta, prošao je liječničke preglede te je potpisao petogodišnji ugovor sa Real Betisom, objavio je španjolski klub.

27-godišnjak je prešao u Dortmund iz Barcelone ljeta 2016. godine, ali u poslednjim mjesecima nije dobijao dovoljno prilika na terenu, pa je ove sezone upisao samo 12 nastupa u Bundesligi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Teško mogu pronaći riječi da opišem sve trenutke i osjećanja koja sam ovdje doživio u poslednjih 18 mjeseci”, rekao je Bartra u emotivnom oproštaju za službenu web stranicu Dortmunda.

“Nikada nisam mislio da je moguće doživjeti toliko ljubavi i podrške od jedne od najboljih nogometnih porodica na svijetu. Vi ste za primjer, uvijek sam davao sve od sebe.”

TRANSFER GLASINE: Giroud, Luiz, Hazard, Llorente, Badiashile

Siječanj 2018: Svi završeni transferi u zimskom prijelaznom roku do danas u Premier ligi

“Osvojili smo trofej nakon pet godina i proslavili ga zajedno, i to nikad neću zaboraviti, kao ni sve druge trenutke”, poručio je navijačima “milionera” španjolski defanzivac.

Bartra je ozlijeđen nakon što su tri bombe eksplodirale pored Dortmundovog autobusa uoči utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Monaca u travnju prošle godine, poslije čega je postao još više blizak sa Dortmundovim navijačima, koji su mu pružili ogromnu podršku u najtežim trenucima u karijeri.

“Marc je predivna osoba i sjajan nogometaš, koji nas je naprečac osvojio. Nažalost, u Dortmundu je bio žrtva jednog užasnog, kukavičkog napada. Poštujemo njegovu želju da se vrati u domovinu, i zbog toga mu nismo pravili probleme u pregovorima sa Betisom.”

“Borussia Dortmund želi sve najbolje Marcu i njegovoj porodici u budućnosti, uvijek ćemo biti vezani jedni za druge”, rekao je direktor Dortmunda, Hans-Joachim Watzke.

Španjolski nogometaš je osvojio njemački Kup sa Dortmundom u svibnju 2017, a za klub sa Westfalena odigrao je 51 utakmicu u svim natjecanjima, postigavši 5 golova i upisavši 5 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!