NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Matej Mitrović ima novi klub!

SLUŽBENO: Matej Mitrović ima novi klub!

Hrvatski reprezentativac koji je prije samo godinu dana iz Rijeke prešao u redove Besiktasa sada je otišao u Club Brugge na posudbu do kraja sezone. Mateju se piše da je prošle godine osvojio prvenstvo i u Hrvatskoj i u Turskoj, a ako Club Brugge ove godine osvoji (što vjerojatno hoće) pisat će mu se da je osvojio i prvenstvo u Belgiji.

matej mitrović

24-ogodišnji stoper Matej Mitrović, rođen u Lukaču, manjem mjestu kraj Požege u Hrvatskoj. Karijeru je počeo u Kutjevu, pa je nakon toga igrao za mlade uzraste nekadašnjeg prvoligaša Kamen Ingrada odakle odlazi u Cibaliju. Nakon Cibalije Mitrović potpisuje za Rijeku gdje se isprofilirao kao igrač. Prošle sezone napustio je HNL kao najbolji stoper lige, ali u Besiktasu je teško dolazio do minutaže ove sezone jer su mu konkurencija Tošić i Pepe, sada je još tamo otišao i Domagoj Vida.

GNK Dinamo Zagreb također je vidio priliku da dovede Mateja Mitrovića jer su znali da će Matej potražiti novu sredinu gdje će više igrati jer nam na ljeto predstoji Svjetsko nogometno prvenstvo. Dakako, lakše bi do Rusije preko Dinama, no Besiktas i klub iz Zagreba nisu se uspjeli dogovoriti. Matej je potpisao za Club Brugge, a riječ je o posudbi do kraja sezone.

Club Brugge ove sezone gazi sve pred sobom u Belgiji. U Jupiler ligi imaju 57 bodova nakon 24 odigrana kola i na prvom su mjestu. Drugoplasirana momčad je Charleroi koji ima 11 bodova manje. Na klubi kluba iz Bruggea sjedi Ivan Leko. Nekad igrač Hajduka, no nije imao trenerski angažman na našim prostorima.

[su_live_koeficijenti]

Svoju trenersku karijeru Ivan Leko krenuo je u PAOK-u kao pomoćni trener, a nakon toga je postao trener belgijskog Sint-Truidensea. Nakon samo jedne sezone tamo dokazao je svoje kvalitete i preuzeo jedan od najjačih klubova u Belgiji. Uvjerljivo je prvi, Anderlecht je treći, a KAA Gent je četvrti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!