NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Nolito odlučio gdje će nastaviti karijeru

SLUŽBENO: Nolito odlučio gdje će nastaviti karijeru

Zvijezda Celte Vigo Nolito karijeru će nastaviti u Manchester Cityju koji sada vodi Pep Guardiola, potvrdio je njegov ujak.

Nolito odlučio gdje će nastaviti karijeru

Španjolski krilni igrač je u posljednje vrijeme predmet mnogih špekulacija koje ga povezuju sa dolaskom u Manchester City, kao i u Barcelonu, ali izgleda da je ipak izabrao Građane.

Nolito je trenutno sa reprezentacijom španjolske na Europskom prvenstvu, a transfer u Manchester bi se trebao ostvariti nakon završetka prvenstva.

Njegov ujak, Manuel Rodriguez, otkrio je da je dogovor sa Cityjem postignut i da će transfer uskoro biti potvrđen.

“On sigurno odlazi, samo čeka na završetak Europskog prvenstva, ali dogovor sa Manchester Cityjem je već postignut”, rekao je Rodriguez za španjolske medije.

Guardiola je već ranije u klub doveo i Ilkaya Gundogana, a po svemu sudeći ovog ljeta će dodatno pojačati svoj tim.

“Manchester City je jedan od najboljih klubova na svijetu u ovom trenutku i imaju novac. Guardiola ga je zvao prije tjedan dana, i zbog njega on odlazi u City. Da City trenira neko drugi, mislim da ne bi prešao tamo”, dodao je Rodriguez.

Nolito je radio sa Guardiolom dok su obojica bili u Barceloni, a čak je nekoliko puta bio pozivan i u prvi tim. Nakon samo pet nastupa za katalonskog giganta, 29-godišnjak je prešao u Benficu, a na kraju je završio u Celti Vigo, gdje je postao ključni igrač.

Na Europskom prvenstvu u dresu reprezentacije je odigrao sve tri utakmice grupne faze, te će vjerovatno igrati i u nastavku prvenstva.

[su_hrvatskaportugal]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!