NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: PSG predstavio drugo pojačanje u samo tri dana

SLUŽBENO: PSG predstavio drugo pojačanje u samo tri dana

Veznjak Seville Grzegorz Krychowiak potvrdio je na službenom twitter profilu da je kompletirao transfer u Paris Saint Germain, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

PSG predstavio drugo pojačanje u samo tri dana Krychowiak

Krychowiak će tako nastaviti raditi sa Unaijem Emeryjem, koji je također napustio Sevillu i preuzeo klupu tima sa Parka prinčeva prošlog tjedna. Poljski reprezentativac drugo ovoljetno pojačanje, i u klub je stigao samo dva dana nakon što je stigao i Hatem Ben Arfa.

26-godišnjak je transfer potvrdio na svom twitter profilu danas, opisavši ga kao novo poglavlje u njegovoj karijeri.

Krychowiak, kojio je već duže vrijeme bio na meti Parižana, prošle sezone u dresu Seville je odigrao 26 utakmica, te je pomogao andaluzijskom klubu da osvoji treću uzastopnu Europa ligu. Pored toga, oduševio je i svojim nastupima za reprezentaciju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Poljaci su ispali u četvrtfinalu protiv Portugala nakon penala, a nakon tog ispadanja PSG je konačno kompletirao njegov transfer.

Bivši igrač Reimsa će imati veliku konkurenciju u Parizu. Za mjesto u početnoj postavi će se morati izboriti sa Blaiseom Matuidijem, Thiagom Mottom, Javierom Pastoreom i Marcom Verrattijem, no u njegovu korist ide to što je već radio sa Emeryjem, koji ga vrlo dobro poznaje.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!