NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: PSG predstavio novog trenera

SLUŽBENO: PSG predstavio novog trenera

PSG predstavio novog trenera

Paris Saint Germain danas je predstavio novog trenera Unaija Emeryja, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim prvakom.

PSG predstavio novog trenera Unai Emery

Iz PSG-a su raniej ovog tjedna potvrdili da je Laurent Blanc napustio klupu kluba nakon tri godine u klubu, a danas su službeno predstavili i njegovu zamjenu.

Emery je na kraju sezone napustio Sevillu također nakon tri godine, i u tom periodu je vodio tim do tri titule prvaka Europa lige.

44-godišnjak se sada odlučio za sljedeći izazov u svojoj karijeri, a sa Parižanima je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na dodatnu godinu.

U izjavi za službenu stranicu kluba nakon potpisa, Emery je rekao: “Veliki ponos je što sam postao trener Paris Saint Germaina. Klub je u proteklih nekoliko sezona postao jedan od najvećih u Europi, i ja sam sretan što sam dobio priliku pomoći mu da ostvari velike ambicije.”

Tim sa Parka prinčeva je osvajao francusko prvenstvo u protekle četiri sezone, no mučio se na europskoj sceni, te su se čelnici kluba odlučili za novog trenera koji će ih pokušati odvesti dalje u Ligi prvaka nego prethodnih sezona.

Emeryjev učinak u europskim natjecanjima je po svemu sudeći glavni faktor zbog kojeg je doveden.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!