NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: RB Leipzig doveo prvo pojačanje ove zime

SLUŽBENO: RB Leipzig doveo prvo pojačanje ove zime

Veliko iznenađenje u Bundesligi ove sezone, RB Leipzig doveo je prvo pojačanje ove zime. U klub je stigao francuski defanzivac Dayot Upamecano iz Salzburga.

18-godišnjak je ove sezone bio jedan od najvažnijih igrača u austrijskom klubu, a odlučio se za dolazak u Bundesligu. Leipzig se trenutno nalazi na drugom mjestu, te zaostaje samo tri boda iza vodećeg Bayern Munchena, iako igra tek svoju prvu sezonu u najvišem njemačkom rangu, nakon što su promociju ostvarili prošle godine.

Upamecano je potpisao ugovor do 2021. godine, a za njega su bili također zainteresovani i Arsenal i Manchester United, prema pisanju engleskog Daily Mirrora. ‘Crveni vragovi’ su interes za njega pokazivali u ljeto 2015. godine, još dok je tim vodio Louis van Gaal, ali do transfera nije došlo.

Defanzivac je ove sezone u austrijskoj Bundesligi odigrao 15 utakmica u kojima je upisao dvije asistencije, a također je odigrao i četiri utakmice u Europskoj ligi, te se smatra velikim talentom.

Ovim transferom je klub iz Leipziga nastavio tradiciju dovođenja mladih i jeftinih igrača, uprkos tome što je klub financijski jedan od najboljih u Njemačkoj, najviše zahvaljujući sponzoru i vlasniku, austrijskoj tvrtci Red Bull GmbH koja proizvodi popularno energetsko piće, na čiju inicijativu je klub i osnovan prije sedam godina.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!