NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: RB Leipzig objavio novosti u vezi transfera Keite u Liverpool

SLUŽBENO: RB Leipzig objavio novosti u vezi transfera Keite u Liverpool

Red Bull Leipzig objavio je novosti vezane za transfer Naby Keite u Liverpool. Naime, Liverpool je 22-ogodišnjeg veznjaka kupio prethodno ljeto za 75 milijuna eura, ali uvjet je bio da mladi veznjak ostane u RB Leipzigu još jednu sezonu jer je uprava ima velike planove za ovosezonsku Ligu prvaka.

Dietrich Mateschitz, suvlasnik Red Bulla, porijeklom Hrvat i čovjek ulaže ogromne novce u sport istovremeno promovirajući svoj brend Red Bull prije nekoliko je godina kupio klub iz Leipziga i od njega napravio kandidata za osvajanje Bundeslige. Prošle godine su bili ‘relativno’ blizu tom cilju, ali nisu uspjeli. No, po prvi put ušli su u Ligu prvaka i imaju su ozbiljne ambicije u vezi toga.

[su_bet365_100_bonus]

Jedna od njihovih glavnih zvijezda bio je mladi veznjak Naby Keita za kojeg su se otimali veliku klubovi poput Barcelone, Uniteda i Liverpoola. Na kraju je u toj utrci pobijedio Liverpool koji je jedini prihvatio uvjete koje je postavio RB Leipzig. Uvjeti su bili – 75 milijuna eura sada, a vama igrač sljedeće ljeto!

Liverpool je htio ubrzati proces

Uprava Liverpoola zbog toga je odbijala prodati Coutinha, imali su Barcelonine ponude od 150 milijuna eura, ali nisu ga htjeli prodati jer i oni imaju ozbiljne ambicije. Ovu zimu su ipak prodali sjajnog Brazilca i to za ogromne novce. 160 milijuna eura (120 milijuna fiksno + 40 milijuna bonusa).

[su_watch_live_football]

Prije nego su službeno prodali su Coutinha objavili su kupnju najskupljeg stopera u povijesti nogometa. Liverpool je Virgila Van Dijka doveo za 85 milijuna eura, a istovremeno su radili na tome da ubrzaju proces dovođenja Keite. Sada kada imaju novca bili su spremni dodatno nadoplatiti samo da se Keita što prije pridruži Kloppovoj momčadi.

Momčad iz Leipziga odbila je pristati na to. Službeno su na svojoj stranici objavili kako će 22-ogodišnji veznjak ostati u Red Bullu do kraja ove sezone – onako kako je dogovoreno. S obzirom na situaciju u vezi Keite može se očekivati kako će se Liverpool u ovom zimskom prijelaznom roku okrenuti Mahrezu ili Lemaru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!