NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Real Madrid potvrdio ozljedu Luke Modrića!

SLUŽBENO: Real Madrid potvrdio ozljedu Luke Modrića!

Alarmantno stanje u Madridu, nakon niza nekoliko dobrih utakmica i pobjede protiv PSG-a u prvoj utakmici sada problemi u ”raju”. Prethodnih dana lječnički tim potvrdio je ozljede Tonija Kroosa i Marcela, a sada i Luke Modrića. Sva trojica mogli bi se oporaviti do PSG-a, ali taj povratak nije siguran.

Luka Modrić danas je propustio trening ‘kraljevskog kluba’, a trener Zinedine Zidane potvrdio je Lukine ozljedu te objasnio razlog zašto Luka danas nije trenirao:

“Luka Modrić osjetio je bol u mišiću pa nije trenirao. Svi se nadamo da će se Luka brzo opraviti te da nije riječ o nikakvoj ozbiljnoj ozljedi.”

S druge strane, lječnička služba Real Madrida objavila je o čemu je riječ:

“Luka Modrić danas je prošao preglede u kojima je dijagnosticirana ozljeda biceps femorisa (zadnja loža) desne noge. Njegovo stanje i dalje ćemo promatrati.”

[su_bonus]

Isto stanje dijagnosticirano je i Realovom lijevom beku Marcelu. Zbog te ozljede napustio je teren na utakmici protiv Real Betisa na gostovanju gdje je ‘kraljevski klub’ slavio rezultatom 3-5. Toni Kroos zadobio je nešto težu ozljedu i za sada njegov je povratak najupitniji, no možemo samo zamisliti kakav bi nedostatak za Madrid bio izostanak jednog od spomenute trojica, a pogotovo sve trojice.

Mateo Kovačić vjerojatno će zaigrati ukoliko Toni Kroos ne bude u potpunosti spreman za uzvratnu utakmicu protiv PSG-a, Theo Hernandez zamijenit će Marcela na lijevoj boku, a ukoliko bude nedostajao Luka Modrić u sastav će vjerojatno Marcos Llorente ili Dani Ceballos, a postoji i opcija da zbog tog nedostatka Zidane modificira svoj sustav igre kako bi zaigrao netko iskusniji poput Isca, Asensija ili Lucasa Vasqueza.

[su_champions_league]

Navijači Real Madrida na društvenim mrežama već su se počeli šaliti na račun Nacha Fenandeza koji po potrebi ‘krpa’ sve rupe u Realovoj momčadi, ako nema Marcela igrat će Nacho, ako nema Carvajala igrat će Nacho, ako nema Varanea ili Ramosa igrat će Nacho, pa nije onda problem ni zamijenit Luku Modrića ili Tonija Kroosa, no Zidaneu vjerojatno nije do šale jer ozbiljne su brige pred njim ukoliko sjajni vezni dvojac ne bude spreman za drugu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!