NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Revolucionarne promjene u Ligi prvaka od sljedeće sezone!

SLUŽBENO: Revolucionarne promjene u Ligi prvaka od sljedeće sezone!

Krovna europska nogometna kuća – UEFA danas je i službeno potvrdila novitete u Ligi prvaka od sljedeće sezone. Noviteti o kojima se već neko vrijeme piše i nagađa od danas su potvrđene, a na snagu stupaju od ovog ljeta u okviru Lige prvaka i Europa lige.

Osim što je već otprije potvrđeno da se mijenja sustav kvalificiranja u Ligu prvaka u kojem će prva četiri kluba vodećih liga sada direktno ići u Ligu prvaka, a ne preko dodatnih kvalifikacija, sada je potvrđeno da će utakmice Lige prvaka kretati u novim terminima.

Tako ćemo sada utorkom i srijedom Ligu prvaka gledati od 18:55 do 22:45. Pojednostavljeno, utorkom i srijedom igrat će dvije utakmice, prvi termin bit će u 18:55, a drugi u 21:00. Takvi će termini biti samo u grupnoj fazi, ali zadnje kolo igrat će se u 21:00 kako bi svi igrali u isto vrijeme, da se smanji faktor kalkuliranja.

[su_bet365_app]

Utakmice zadnjeg kola grupne faze, utakmice osmine finala, četvrtine finala, polufinala i finala uvijek će kretati u 21:00 po našem vremenu. 

Novo pravilo također je i da će u finalima od sata biti 12 igrača na klupi, što je do sada bio slučaj samo u Italiji. Sjajna je to vijest za mnoge igrače koji su na granici između ‘klupe’ i ‘tribine’. Primjerice, Mateo Kovačić finale 2016. godine gledao je s tribina, no po novom pravilu 12 igrača moći će na klupu.

[su_cashout]

Još jedno itekako bitno pravilo za trenere jest uvođenje dodatne izmjene u produžecima. Tako će treneri u knock-out fazi moći kalkulirati sa izmjenama, moći će uvoditi svježe igrače, a neki od njih možda će se poslužiti i Van Gaalovim trikom sa ”golmanom za penale”.

Ove izmjene pozdravljaju mnogi treneri koji tvrde kako je sezona preduga i kako su utakmice od 120 minuta jako teške za igrače koji igraju svaki treći dan. Uvođenjem dodatne izmjene UEFA je olakšala život i trenerima i igračima, a uvođenjem novih termina uljepšat će mnoge utorke i srijede nogometnim fanaticima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!